Dermoskin Ultra Yüz Koruması Güneş Koruyucu SPF 97 Jel Krem tüm cilt tiplerine uygundur.
Dermoskin Ultra Yüz Koruması SPF 97
Dermoskin Ultra Yüz Koruması Güneş Koruyucu SPF 97 Jel Krem tüm cilt tiplerine uygundur. Linoleik Asit - Linolenik Asit (F Vitamini), Tocopheryl Acetate (E Vitamini), Panthenol (B5 Vitamini) ve Allantoin kullanılır cildin bariyer tabakası için . Yoğun nem kullanarak hassasiyeti içindir. Ürünün UVA'da güçlendirilmesinde Butil Metodidibenzoilmetan dışında, Tinosorb M ve Tinosorb S gibi güçlü yeni jenerasyon filtreler içindir. CELLIGENT® sayesinde; DNA koruması sağlayarak eritemin azalmasına, DNA hasarının oluşmasını engellemeye, Epidermal kök hücrelerini UV etkisine karşı koruyarak yeni epidermal neden oluşması için gerekli doğal kullanım sağlamaya yardımcı olur. Cildi beyazlatmayan ve yağlı olmayan yapı ile ipekli bir his verir. Suya dayanıklıdır.
Güneşe çıkmadan en az 20 dakika önce, cilde eşit dağılacak biçimde güneş kremini sürünüz. Dermoskin Ultra Yüz Koruması SPF97 Güneş Koruyucu Jel Krem'i yeniden uygulayınız. Uzun süre güneşte kalınsında sıkça tekrarlayınız.
Haricen kullanılır. 15-25 ° C arasında oda seçenekleri, nemsiz çalışır, lütfen ulaşamayacakları yerde ve kapağı kapalı olarak muhafaza edilir. Gözünüze temas halinde bol bol su ile durulayınız.